Beantwoord

Domeinnaam verhuizen

  • 22 February 2018
  • 7 reacties
  • 389 keer bekeken

L.S.,
Graag zou ik het domein tandheelkundigcentrumprinsenland.nl verhuizen. Zouden jullie een verhuistoken kunnen verschaffen? Zoja, naar welk mailadres versturen jullie de verhuisroken?
Mvg,
Tim Groesbeek
icon

Beste antwoord door Rashid 1 March 2018, 14:34

Bekijk origineel

7 reacties

Reputatie 5
Badge +10
Hi @timgroesbeek,

Welkom op het zakelijk forum van KPN! Begrijp ik goed dat u uw domeinnaam wenst te verhuizen? Dat zou ik erg jammer vinden.

Wist u dat het gemakkelijk is om zelf uw verhuistoken op te zoeken. Op de website van KPN staat een pagina waarop uitleg wordt gegeven op de vraag Hoe vraag ik de EPP-code (verhuiscode) op van mijn domein?. Hiermee ben ik ervan overtuigd dat het zal lukken 🙂 .
Hi Rashid, helaas kan ik niet meer inloggen waarmee ik helaas weinig (meer) aan de uitleg heb. Heb jij een andere oplossing? Bvd en mvg
Reputatie 5
Badge +10
Hi @timgroesbeek,

Wat vreemd dat het niet lukt om in te loggen. Weet u nog wel wat uw gebruikersnaam is? Ik heb u een privé bericht gestuurd met uw gebruikersnaam erin. Daarmee kunt u in uw selfservice portal inloggen. Mocht u het wachtwoord niet meer weten kunt u kiezen voor wachtwoord vergeten.
Hi Rashid,

Het lukt helaas nog steeds niet met het token.

Laatste bericht:
Het valideren van de transactie is mislukt. (Groep domeinnaam) Het token is niet correct.

Wat nu?

Thanks,
Tim
Reputatie 5
Badge +10
Hi @timgroesbeek,

Excuses voor de late reactie! Wat vreemd dat het nog steeds niet is gelukt. Het komt sporadisch voor dat de verhuistoken niet correct is. Voor de zekerheid heb ik de juiste verhuistoken gemaild naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. Hebt u de mail ontvangen?
Gelukt! Onwijs bedankt voor de goede hulp
Reputatie 5
Badge +10
Blij om te lezen dat het is gelukt @timgroesbeek. Graag gedaan Tim! Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, laat het mij weten.

Reageer