Vraag

Domeinnamen overgenomen en gefactureerd door Argeweb zonder dat ik dat wil

  • 31 January 2022
  • 3 reacties
  • 223 keer bekeken

Ik krijg ineens twee facturen van Argeweb, waarin gesteld wordt dat zij domeinnamen hebben overgenomen van KPN en daarvoor in februari geld gaan afschrijven. Het zijn domeinnamen die ik bij mijn weten al lang niet meer in bezit heb. En nu moet ik er ineens voor betalen en nog best fors ook. Hoe kan ik dit stoppen? Hoe is dit überhaupt mogelijk? En hoe kan ik controleren of die domeinnamen per abuis toch nog bij KPN op mijn naam stonden? En hoe kom ik ervan af?


3 reacties

Reputatie 5
Badge +5

Goedemiddag @Bo76 welkom op het Zakelijk KPN Forum.

Welke domeinen gaat het om? Ik kan checken of er bij ons nog iets over bekend is. 

Voor het opzeggen van de domeinen kun je bij Argeweb terecht. 

Hallo,

het gaat om de volgende domeinnamen:

indigopublishing.nl

uitgeverij-indigo.nl

En ik dacht dat er nog een gefactureerd ging worden, maar die zie ik nu nergens meer staan. Vermoedelijk was dit hoofdletterb.nl.

Ik heb inmiddels gevonden hoe ik ze kan opzeggen en dat heb ik meteen gedaan. Ik vrees alleen dat ik nu dus wel moet gaan betalen voor een heel jaar. En ik begrijp eigenlijk niet hoe dat kan. Bij KPN was dit helemaal niet aan de orde voor dergelijke bedragen, volgens mij. 

Het gekke is ook dat ik gister twee facturen heb gezien, die ik nergens kan opslaan en ook niet meer kan terugvinden. Ik vind het allemaal erg schimmig overkomen bij Argeweb.

 

Alvast bedankt voor uw hulp.

Mvg Bo

 

Reputatie 5
Badge +5

Goedemiddag @Bo76 

Fijn om te lezen dat het is gelukt om de abonnementen te beëindigen. Bij ons zie ik geen abonnementen meer lopen voor deze domeinen.

Argeweb is een betrouwbare leverancier. Mijn advies is om bij hen even na te vragen hoe het precies zit met de facturering. 

Reageer