Beantwoord

Domeinnamen Standaard Forwarding

  • 12 March 2018
  • 2 reacties
  • 305 keer bekeken

Reputatie 2
Badge
Hoi.

Ik heb een aantal domeinnamen die allemaal naar eentje moeten verwijzen via standaard forwarding.
Klopt het volgende??:Moet ik dit vanuit Webhosting Online Linux v2 doen of moet ik dit doen vanuit:Naar bovenstaande moet alle verwijzen namelijk. Weet niet of er iets verkeerd gaat als ik de hosting ook aan de andere domeinnamen plak?

Groeten Henk
Ik
icon

Beste antwoord door Tim 12 March 2018, 19:23

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Dag Henk, lekker bezig hoor! 😊

Ik heb de huidige 3 doorverwijzingen gecontroleerd en ze kloppen allemaal. Je kunt dus rustig doorgaan met de andere domeinnamen.

Het maakt niet zo veel uit welk "DNS hosting abonnement" je kiest bij het instellen van de forwarding. Daarnaast maakt het in dit geval helemaal niet uit welk abonnement er boven geselecteerd staat. Alle domeinnamen staan in de control panel in 1 overzicht. Mocht je bijvoorbeeld nog een Office of e-mail abonnement hebben dien je die wel te selecteren om naar de specifieke instellingen te gaan.

Let wel op dat de DNS instellingen worden opgeslagen op het abonnement dat je selecteert voor het "Abonnement DNS hosting". Als je in de toekomst een abonnement stopt waar deze instellingen onder zijn opgeslagen, vervallen de DNS instellingen en is de forward verdwenen. Voor het overzicht zou je het beste steeds kunnen kiezen voor hetzelfde abonnement, bijvoorbeeld de standaard gebruikte domeinnaam of het webhosting abonnement.
Reputatie 2
Badge
Thanks! Ga er mee aan de slag! Ik ga ze allemaal onder het standaard gebruikte domeinnaam plaatsen!

Reageer