Beantwoord

Licenties Office 365 vrijgeven

  • 28 January 2024
  • 3 reacties
  • 44 keer bekeken

Hallo,

voor een klant beheer ik de Office 365 omgeving die hij via KPN heeft aangeschaft. Nu zijn er een aantal licenties niet meer in gebruik. Ik heb ze in de O365 beheersomgeving vrijgegeven. Maar ik kan het abonnement op deze licenties niet in de O365 omgeving stopzetten, dat zal via KPN moeten. Ik heb nog toegangsgegevens van de KPN portal die jaren geleden actief was (https://cp.online.kpn.com). Maar deze is niet meer toegankelijk. Hoe kan ik de betaling van deze ongebruikte licenties stopzetten?

Mvg,

Steven

icon

Beste antwoord door Mohammad 29 January 2024, 13:11

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 5
Badge +5

Goedemiddag @stevenjs, welkom op het zakelijk KPN Forum.

Deze pakketten zijn ondergebracht bij onze afdeling KPN EEN MKB. Een tekenbevoegde kan bellen naar 0800 0403 om de licenties op te zeggen. De oude cloud omgeving is inderdaad niet meer in gebruik.

Hallo Mohammad,

dank voor je reactie. Ik ga contact opnemen met de klantenservice. Er bestaat dus ook geen vervanging meer voor de oude cloud portal, waar je dit soort zaken online kunt regelen?

Mvg.

Steven

 

Reputatie 5
Badge +5

Goedemorgen @stevenjs,

De cloud-diensten kan je nu terugvinden in de MijnKPN Zakelijk omgeving. Echter voor het up- en downgraden van je Microsoft 365 licenties moet je nog steeds bellen naar de servicedesk.

Reageer