Beantwoord

Nieuwe domeinnaam problemen DNS

  • 22 September 2015
  • 7 reacties
  • 413 keer bekeken

Beste meneer/mevrouw,

Ik heb een nieuwe domeinnaam toegevoegd aan mijn account en heb daar wordpress op geinstalleerd. Echter als de domeinnaam bezoek krijg ik de volgende melding:

De server op www.btcontainertrading.com kan niet worden gevonden, omdat de DNS-lookup is mislukt. DNS is de netwerkservice die de naam van een website vertaalt in het internetadres. Deze fout wordt meestal veroorzaakt door een verbroken internetverbinding of een verkeerd geconfigureerd netwerk. Deze kan ook worden veroorzaakt door een niet reagerende DNS-server of een firewall die de toegang vanGoogle Chrome tot het netwerk blokkeert.

Wat kan ik hier tegen doen?

Ik hoor het graag.

Groet,

Jessica
icon

Beste antwoord door Tim 25 September 2015, 11:04

Bekijk origineel

7 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Beste Jessica,

Welkom bij de Zakelijke Community van KPN! :D

De door u genoemde domeinnaam is nog vrij en kan nu nog door iedereen worden aangevraagd. Voor zover ik heb kunnen vinden is er geen abonnement aangevraagd met deze domeinnaam. Daar gaat dus iets mis. Mogelijk heeft u voor een optie gekozen om een reeds bestaande domeinnaam aan uw account toe te voegen?

Via https://zakelijk.kpn.com/zakelijk/cloud/cloudstore/3938/Domeinnaam-Online.htm" target="_blank kunt u een abonnement Domeinnaam Online aanvragen. Indien u al klant bij KPN Cloud bent, kunt u tijdens het bestellen inloggen op uw eigen account zodat deze aan elkaar gekoppeld zijn en u niet nogmaals uw gegevens hoeft op te geven. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een ander type abonnement aan te vragen.

Ik hoor graag of u eruit komt. Zo niet dan help ik u verder!
Reputatie 7
Badge +11
Hallo Jessica,

Ik zie dat de domeinnaam inmiddels werkt, hartstikke goed!

https:///t5/user/viewprofilepage/user-id/227 schreef op https:///t5/Cloud-technische-vragen/Nieuwe-domeinnaam-problemen-DNS/m-p/4354#M420


Hallo Jessica,

Ik zie dat de domeinnaam inmiddels werkt, hartstikke goed!

 
[/quote]
[/quote]
Hallo Tim,

Klopt dit werkt inmiddels. Ik heb ook nog een andere domeinnaam, hier heb ik een forward op ingesteld en via FTP alle bestanden van de website gehaald, toch blijft hij de oude site tonen. Hoe kan dat?

hoor het graag.

Groet

Jessica
Reputatie 7
Badge +11
Beste Jessica,

Kunt u mij de betreffende domeinnaam in een privébericht sturen? Dan kan ik voor u nagaan wat er mis gaat!
Reputatie 7
Badge +11
Dag Jessica,

Er stonden nog overbodige of oude DNS records op de domeinnaam, deze verwees nog naar een verkeerd IP-adres. Ik heb de DNS records verwijderd. Als u nu naar het domein gaat dan blijft "bentcontainertrading.com" in de URL balk staan en wordt de website van "btcontainertrading.com" weergegeven. U kunt ook kiezen voor "standaard forwarding", wanneer iemand dan naar de website gaat wordt deze volledig doorgestuurd naar "btcontainertrading.com".

Nog een keer opgelost! :D
Al jaren een domeinnaam met daarop een site in gebruik bij KPN. Plotseling gaat KPN naar een nieuw platform?????   Mijn site en domeinnaam zijn onvindbaar en opgegaan in rook. Wel wordt ik berekend voor een actieve domeinnaam.  Hoe ook bij KPN aan te kloppen is een vraag. Overal hetzelfde antwoord, binnen 2 dagen krijgt u antwoord.  Nou het zal wel maanden duren eer ik een aktie zie die succesvol is.
Reputatie 7
Badge +11
Beste rjwassink,

Dat klinkt als een zeer vervelend probleem. Het zou absoluut niet mogen voorkomen dat uw site en domeinnaam zijn verdwenen. Hopelijk kan hier een verklaring voor gevonden worden en is er sprake van een misverstand.

Kunt u mij een privébericht sturen met de betreffende domeinnaam? Dan kan ik voor u kijken wat er aan de hand is.

Ik help u graag!

Reageer