Vraag

Outlook.com en iphone

  • 30 March 2015
  • 3 reacties
  • 431 keer bekeken

Sinds de migratie naar outlook.com (van kpnxchange dienst) werkt mijn popmail niet meer op mijn iphone. Het geeft een foutmelding over inlogfout. Inlog us mijnnaam@mijneigendomein.nl welke we bij kpn hebben lopen. Via webmail werkt de account gewoon. Bedankt, nico

3 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Hallo Nico,

Graag wil ik u helpen om uw e-mail werkend te krijgen op uw smartphone. Sinds de migratie van de exchange online abonnementen zijn enkele instellingen gewijzigd. Goed dat u aangeeft dat uw account nog wel via de webmail werkt, dan hoeven we het probleem niet in het account te zoeken.

Heeft u de nieuwe instellingen al op uw iPhone ingesteld?

Inkomende server: pop.outlook.com, poort 995
Uitgaande server: smtp.outlook.com, poort 587
+ [verificatie aan -> zelfde gegevens als inkomende server]
- Voor beide servers is beveiligingstype SSL vereist

Laat u aan mij weten of het hiermee is gelukt?
Hi,

heb alles geprobeerd met de gegeven instellingen: begin nu te twijfelen aan de account instellingen: want webmail kan ik alleen doen via webmail.kpnxchange.com.

als ik naar office365 of outlook.com (via webmail of directe inlog) ga is mijn account niet bekend.  Ik kan wel FF PM-en over mijn account gegevens,

grtz,

Nico
Reputatie 7
Badge +11
Beste Nico,

Het feit dat u nog wel via de oude webmail kunt inloggen suggereert dat de dienst nog niet gemigreerd is naar het nieuwe platform.

Bedankt voor het sturen van uw gegevens. Ik heb uw account opgezocht en ik kan inderdaad bevestigen dat de dienst nog op het oude platform staat. U heeft een Webhosting Online Windows met Exchange Online Lite abonnement. Deze staan nog op de lijst om gemigreerd te worden. De migratie is tevens momenteel even op "on-hold" gezet wegens enkele problemen met de migratie van webhosting.

U krijgt bericht wanneer de migratie voor u zal starten.

Dit betekent dat u gebruik moet kunnen makan van de oude instellingen:

POP-server: pop.kpnxchange.com
SMTP-server: mailhost.kpnxchange.com
 
Ik hoor graag van u of het is gelukt!

Reageer