Kleinzakelijk

5G ready!

  • 3 juli 2020
  • 0 reacties
  • 180 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +10

U hebt er vast wel over gehoord, 5G. Wist u dat al onze abonnementen 5G ready zijn? Met KPN Mobiel en een 5G-smartphone kunt u straks sneller, veiliger en betrouwbaarder internetten. Op dit moment zijn wij druk bezig om ook ons netwerk 5G ready te maken. Goed nieuws dus voor u als ondernemer. Lees snel verder en ik vertel u meer over 5G en de ontwikkelingen.

5G Ready

Wat is 5G?

5G is de opvolger van 4G, KPN neemt Nederland mee de toekomst in. Naar een betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig 5G-netwerk. De grootste verbetering met 5G is minder vertraging van het netwerk. Doordat we met z’n allen steeds meer data gebruiken, is er baat bij een sterk netwerk. Dit brengt veel toegevoegde waarde en verregaande digitalisering voor de zakelijke markt, zodat we samen aansluiting blijven vinden op een snel veranderende wereld.

 

Met 5G kunnen  straks meer mensen tegelijk nóg sneller en soepeler online vergaderen, webinars bekijken en bestanden uploaden in de cloud via onze mobiele telefoons. Zelfs op drukke plekken, zoals congressen of op zakelijke events.

 

Daarnaast heeft de ontwikkeling van 5G nog meer voordelen. Denk aan innovaties op het gebied van veiligheid, gezondheidszorg, agrarische sector en duurzaamheid, waar we als samenleving veel baat bij hebben.

 

 Zorgen over 5G

Uw gezondheid staat bij ons voorop. De Nederlandse overheid stelt strenge normen en voorschriften aan het verstrekken van vergunningen voor de aanleg van het 5G netwerk.

 

KPN blijft met zijn netwerken altijd ruim binnen de gestelde stralingsnorm. Daarbij nemen we een grotere veiligheidsmarge dan de overheid voorschrijft. Zo zorgen we voor een veilige overgang van 4G naar 5G. Mocht u meer hierover willen lezen, dan verwijs ik u graag door naar de pagina Mobiele telefonie & gezondheid.

 

Klaar voor 5G, met KPN Mobiel

Momenteel wordt het mobiele netwerk van KPN gemoderniseerd. Het hele netwerk wordt voorzien van nieuwe apparatuur. De snelheid van het 4G -netwerk zal hierdoor omhooggaan. In deze modernisatie wordt het mobiele netwerk ook gereed gemaakt voor 5G. Nu een beter 4G, straks een sneller 5G netwerk.

 

KPN neemt u mee naar de toekomst, door het aanleggen van een veilig en betrouwbaar 5G-netwerk. Wij doen ons best om eind 2021 5G van KPN in heel Nederland beschikbaar te stellen. Zodra 5G beschikbaar is in Nederland zijn onze mobiele abonnementen er klaar voor.

 

Sinds oktober 2019 zijn onze KPN Hussel Mobiel abonnementen 5G ready. We hebben geen aparte 5G -propositie. Dit betekend dat een abonnement met hogere databundel niet noodzakelijk is. Zodra 5G wordt uitgerold in Nederland, zijn onze abonnementen er dus klaar voor. En kunt u zonder extra kosten gebruik maken van ons 5G-netwerk. Om gebruik te kunnen maken van ons 5G netwerk, hebt u wel een toestel nodig dat 5G compatible is. Vooralsnog is 5G beschikbaar voor data-verkeer. Bellen vindt plaats over 3G of 4G (VoLTE).

 

Bent u benieuwd welke toestellen geschikt zijn voor 5G?  Kijk dan eens naar de gloednieuwe OPPO Find X2, Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra of LG V60 ThinQ. Met deze smartphones en een KPN Mobiel abonnement bent u helemaal ready voor 5G!

Simkaart

Wat uw simkaart betreft stel ik u graag gerust. U hebt in principe geen andere simkaart nodig. Op dit moment is er, behalve in geval van 2G -simkaarten, geen simwissel nodig. In de toekomst kan het zijn dat een simwissel wel nodig is. Bijvoorbeeld als er nieuwe simkaarten worden geïntroduceerd met nieuwe toepassingen. Dit laten wij u uiteraard tijdig weten.

 

Wilt u meer weten over 5G of bent u nieuwsgierig naar de dekking in Nederland en in uw regio, ga dan naar Klaar voor 5G. Met KPN.  Benieuwd wat 5G betekent voor u als consument? Bekijk het hier.

 

Interessant voor u:


0 reacties

Geen reactie

Reageer