Sticky

Aankondiging: Revolutionaire Samsung klaptelefoon

  • 25 February 2020
  • 0 reacties
  • 161 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +10
  • Oud KPN Medewerker
  • 907 reacties
Samsung Galaxy Z Flip

De meeste van ons zullen hem vast nog wel kennen, de Samsung A800. Destijds één van de eerste vouwbare mobiele telefoons van Samsung. Na enkele jaren geeft Samsung met de Galaxy Z Flip een nieuwe draai aan de opvouwbare smartphone. De Galaxy Z Flip is de tweede vouwtelefoon van Samsung in korte tijd.

Anders dan de vorige opvouwbare smartphone, de Galaxy Fold, is de Galaxy Z Flip erg compact. U vouwt het 6,7 inch oled-scherm door het midden, waarna het toestel een vierkant formaat heeft.

 

Als het toestel is dicht geklapt zit er aan de voorkant een extra mini-schermpje voor het checken van notificaties. Aan de zijkant zit de vingerafdrukscanner verwerkt en daarmee kunt u het toestel ontgrendelen. zit. U kunt het toestel ook half opengevouwen op een tafel zetten.

 

Anders dan de Galaxy Fold vouwt de Galaxy Z Flip verticaal open en dicht. Hiermee doet hij denken aan de Motorola Razr, al beschikt Samsung’s toestel wel over een fraaier ontwerp en groter scherm.

Samsung Galaxy Z Flip

Beeldscherm

Bijzonder is dat de Galaxy Z Flip ’s werelds eerste vouwbare smartphone is met een toplaag van glas. Plastic krast echter veel sneller dan glas, wat ook de reden is dat de Galaxy Fold een (plastic) beschermlaag heeft. De glazen toplaag van de Galaxy Z Flip moet steviger en krasbestendiger zijn.

 

De 6,7 inch-super-amoled-paneel toont fraaie kleuren en heeft een resolutie van 2636 bij 1080 pixels. Dichtgeklapt toont de Galaxy Z Flip weinig; u ziet dan alleen de behuizing. En naast de dubbele camera zit een mini-schermpje om notificaties op te checken.

 

Opengeklapt kijkt u tegen het grote 6,7 inch-scherm aan en kun u de Android-telefoon gebruiken zoals u gewend bent. U hebt echter een langer display tot uw beschikking, waardoor u prettiger twee apps onder elkaar kunt gebruiken. Bovendien is er meer ruimte voor foto’s, video’s en games. U kunt de smartphone ook horizontaal gebruiken. Typen met twee handen is zo comfortabeler, bijvoorbeeld.

 

Samsung Z Flip batterij en processor

Een revolutionaire smartphone heeft natuurlijk niet zomaar een batterij. Samsung heeft de Galaxy Z Flip uitgerust met een 3300mAh Dual Battery. Deze batterij verdeeld de energie over beide schermen. In combinatie met de Adaptive Power Saving, dat batterijprestaties optimaliseert op basis van uw gebruik, gaat de batterij van de Samsung Z Flip heel de dag mee. Fast Wireless Charging 2.0 voorziet u snel van nieuwe power mocht uw Samsung toch bijna leeg zijn.

 

Samsung Galaxy Z Flip camera

Zoals u van Samsung gewend bent, zit het met de Samsung Z Flip camera wel goed. Aan de achterzijde vindt u een Wide-angle Camera en een Ultra Wide Camera. Beide met een 12 megapixel lens. Aan de voorkant zit een 10 megapixel camera. Uw selfies zullen dus ook van hoge kwaliteit zijn. Over selfies gesproken, u kunt de Samsung Galaxy Z Flip half openklappen en als statief gebruiken. Zo kunt u handsfree selfies maken, uniek!

Samsung Galaxy Z Flip Camera

In het donker foto’s maken onmogelijk? Niet met de Samsung Z Flip! De krachtige camera’s creëren ook de mooiste beelden als het licht minder is. Night Hyperlapse geeft u daarnaast de mogelijkheid om kunstzinnige hyperlapses te maken in het donker!

 

Onze gewaardeerde superuser @SjorsK is onlangs op een geheime locatie in San Fransisco geweest als een onderdeel van het Unpacked 2020 event van Samsung. Daar heeft hij de mogelijkheid gehad om enkele nieuwe toestellen te mogen testen. Een van die toestel was de Samsung Galaxy Z Flip. Sjors is zo vrij geweest om zijn eerste indruk met ons te delen in een video...

 

De Samsung Galaxy Z Flip is in combinatie met een abonnement, bij KPN te bestellen in de kleuren Mirror Balc en Mirror Purple. Mocht u meer willen weten over de mogelijke abonnementen, neem dan gauw een kijkje in onze shop!

Interessant voor u:


0 reacties

Geen reactie

Reageer