Vraag

Contract opvragen

  • 27 maart 2017
  • 4 reacties
  • 197 keer bekeken

Hoeveel tijd hebben jullie nodig om mij een kopie van het contract op te sturen.
Ik wacht hier nu al twee weken op.
Na het omzetten van mijn privé naar een zakelijk abonnement is de contractduur (ineens) langer al ik had gedacht. Dit komt omdat ik mijn contract heb verlengd. Dit trek ik in twijfel. Makkelijks om deze discussie te beëindigen is om mij een kopie van het contract op te sturen. dit loopt nu al twee weken, hoe lang gaat dit nog duren.

4 reacties

Reputatie 5
Badge +5
Beste Massie,

Wat mij betreft hoeft het niet veel langer te duren. Ik weet op dit moment nog niet wat voor abonnement je precies hebt gekregen, maar ik kijk dit graag voor je na en zoek het contract erbij. Je kunt mij een privébericht sturen met je postcode, huisnummer en bedrijfsnaam. Als je meer gegevens hebt zoals klantnummer of factuurkenmerk ontvang ik deze uiteraard ook graag van je.

Ik zie je bericht tegemoet. 🙂
Reputatie 5
Badge +5
Goedemiddag Massie,

Ik heb de documenten erbij gezocht omtrent de omzetting van jou abonnement van privé naar zakelijk. Verlengcontracten worden slechts 6 maanden bewaard en beschikbaar gesteld via MijnKPN om te downloaden. Deze heb ik helaas niet meer voor je. In principe gaat het verlengen via telefonisch akkoord met 14 dagen bedenktijd. Wat ik wel heb kunnen vinden is de bevestiging die zowel naar jouw privé email als het bedrijfsmail is gestuurd op 15-12-2016. Deze heb ik naar je info@ e-mailadres gestuurd.

Verder had jij je privéabonnement in december 2015 voor het laatst verlengd met een tweejarig abonnement. Dat betekend dus dat jou abonnement zou lopen tot december 2017. Na de omzetting in december 2016 is einde contractdatum in tact gebleven, dus december 2017.

De reden waarom je die gegevens niet in MijnKPN kunt vinden terwijl dat wel kon toen je abonnement privé was, is dat voor dit type zakelijk abonnement nog geen MijnKPN omgeving is ingericht. Ik hoop dat ik zo enigszins inzicht heb gegeven in al je vragen.
Goedemiddag Mohammed,

Ik heb net een antwoord gestuurd op je mail.
Reputatie 5
Badge +5
Beste Massie,

Ik heb zojuist de bewijzen uit het oude systeem gehaald over je verlenging in 2015 en deze naar je toe gemaild.

Reageer