Beantwoord

Databundel Azië

  • 6 April 2017
  • 4 reacties
  • 636 keer bekeken

Best KPN,

Ik wil graag wat meer informatie over jullie zakelijke abonnementen. Voor een ondernemer die frequent naar China reist en daar online moet zijn, ben ik op zoek naar een abonnement met een databundel voor in Azië (China). Wat zijn jullie opties? Op de website zie ik een databundel van 100MB voor 50 euro. Aangezien het reizen langere periodes betreft, is er dan een alternatief met meer data?

Met vriendelijke groet,
Zoë
icon

Beste antwoord door Elina 7 April 2017, 16:28

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 2
Badge +2
Goedemiddag Zoë,

Welkom op het zakelijk forum van KPN.

Ik ben hier voor u ingedoken. Uw vraagt om een zo groot mogelijke (data) bundel, geschikt om te gebruiken in China. Klopt dat?

Om mobiel internet te kunnen gebruiken in China, hebt u een Zakelijk Mobiel Internet World (exclusief EU) bundel nodig. Zoals u zelf al aangeeft, zijn de kosten hiervoor € 50,00 per 100 MB.

U betaalt alleen voor deze bundel wanneer deze ook gebruikt wordt. Op dit moment is dit de grootste beschikbare bundel, buiten de EU.
Hoi Elina,

Bedankt voor de reactie.

Dit was inderdaad mijn vraag. Er is niks anders mogelijk voor een grotere bundel?

Graag zou ik in een privébericht verder praten over het verlengen van het abonnement. Zou u mij een privébericht kunnen sturen?

Met vriendelijke groet,
Zoë
Reputatie 2
Badge +2
Hoi Zoë,

Op dit moment is de Zakelijk Mobiel Internet World (exclusief EU) bundel inderdaad de grootste bundel welke beschikbaar is.

Ik heb u zojuist zoals gevraagd een privébericht gestuurd. 🙂 Natuurlijk praat ik graag met u verder over het verlengen van uw abonnement.
Reputatie 5
Badge +10
Hi Zoë,

Enige tijd geleden heeft u via privé berichten contact gehad met mijn collega Elina. Ik ben erg benieuwd of alles sindsdien duidelijk is?

Mijn collega Elina heeft sinds kort een nieuwe uitdaging gevonden. Mocht u nog vragen hebben helpen mijn collega's en ik u graag verder.

Reageer