Vraag

Prive naar zakelijk

  • 24 August 2017
  • 6 reacties
  • 360 keer bekeken

Hoelang duurt het voordat je privé abonnement over Is gezet naar zakelijk en met een toestel erbij hoe gaat dat in zijn werk.

6 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Hi @Lilian1,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum! 😁

Om te bepalen hoelang een dergelijke omzetting van uw abonnement gaat duren heb ik wat gegevens van u nodig. We zijn hierin namelijk afhankelijk van een aantal factoren, onder andere het lopende (privé) contract. Wilt u mij in een privébericht uw mobiele telefoonnummer, klantnummer, naam van de contractant/bedrijf en de laatste 4 cijfers van de IBAN sturen?

Zodra ik de gegevens ontvangen heb zoek ik uit hoe we deze omzetting het beste voor u kunnen regelen. Heeft u toevallig ook al gekeken naar het abonnement dat het moet worden en welk toestel u wilt?
Privebericht gestuurd
Reputatie 7
Badge +6
Indien het abonnement contractvrij is kan dit normaliter binnen een maand. Overnemen van een KPN-abonnement is natuurlijk het makkelijkste. In het geval dat je bij een andere provider bent is er meestal ook een kopie van een ID kaart nodig en een kopie van het oorspronkelijke contract.
Zolang, ik ben al kpn klant
Reputatie 7
Badge +6
Hi @Lilian1

Ik heb zojuist een privébericht gestuurd.

Zodra uw abonnement verlengbaar is, is het mogelijk om het middels een contractovername om te zetten naar de bedrijfsnaam en naar een zakelijk abonnement. Met de contractovername registreren we de bedrijfsgegevens en verlengen we direct het abonnement als een Zakelijk Mobiel contract. De verwerking hiervan duurt gemiddeld 2 - 3 weken. In deze periode kunt u natuurlijk uw abonnement blijven gebruiken.
Dus kan ik het las doen in december?

Reageer