Vraag

KPN Forum wachtwoord

  • 12 February 2018
  • 6 reacties
  • 1567 keer bekeken

Beste team,

Zodra ik wil inloggen zegt het systeem dat mijn wachtwoord niet klopt. Daarna klik ik 'wachtwoord vergeten' om vervolgens een nieuw wachtwoord in te stellen. Dit lukt wel. Maar bij een volgende aanmelding dient hetzelfde probleem zich weer voor. Dit gaat al een tijdje zo en ben het zat.

Wat mij betreft mag mijn account verwijderd worden.

Mvg,

DBZ

6 reacties

Reputatie 5
Badge +10
Hi @DBZ,

Wat jammer dat u uw forum account wenst te verwijderen. Voordat we de handdoek in de ring gooien wil ik het volgende met u proberen. Hebt u al geprobeerd om in een andere browser in te loggen? In veel gevallen is daarmee het probleem opgelost. Laat u mij weten of het is gelukt?
Hallo Rashid,

Ik heb zojuist -alweer- mijn wachtwoord moeten resetten, om jou te beantwoorden. Een ander browser proberen om daarmee het probleem te takelen, is naar mijn mening geen oplossing. Het probleem is dan nog steeds aanwezig. Daarnaast gebruik ik geen ander browser dan Firefox.

P.S. Komen dit soort problemen vaker voor bij deze browser?
Reputatie 5
Badge +10
Dat is natuurlijk niet handig dat u bij elke inlog poging uw wachtwoord moet wijzigen. Uit ervaring weet ik dat het gebruiken van een andere browser wel oplossing biedt. Mocht u liever gebruik willen maken van Firefox, dan is dat uw goed recht 🙂 .

Problemen met inloggen op het forum komen zelden voor.
Beste Rashid,

Dan vraag ik je nogmaals mijn account te verwijderen.

Mvg,

DBZ
Hallo Rashid,

Waarom wordt er geen gehoor gegeven aan mijn wens? Nogmaals, ik vraag u hierbij mijn account definitief te verwijderen!

Bij geen gehoor, probeer ik het telefonisch.
Reputatie 5
Badge +10
Hi @DBZ,

Van mijn collega heb ik begrepen dat u gisteren telefonisch contact met hem hebt gehad. U wenst graag uw forum account te verwijderen omdat u te veel e-mail notificaties ontvangt. Helaas voor u is het niet mogelijk om een forum account te verwijderen.

Ik heb uw wachtwoord gewijzigd en de e-mail notificaties in uw account uitgeschakeld. Voortaan ontvangt u dus geen e-mails meer wanneer er een nieuwe topic op het forum is geplaatst. U ontvangt alleen een e-mail wanneer iemand u in een topic noemt.

Ik heb u een mail gestuurd met het nieuwe wachtwoord waarmee u kunt inloggen. De mail is verstuurd naar het e-mailadres waarmee u op het forum geregistreerd bent. Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust ☺️ .

Reageer