Beantwoord

Websitemaker - Wijzigen homepage

  • 12 augustus 2016
  • 3 reacties
  • 102 keer bekeken

Reputatie 1
Badge
Hi, als ik een bepaalde aangemaakte pagina wil instellen als homepage, hoe doe ik dat dan? Ik kan de huidige homepage/index.html wel verwijderen, maar dan maakt hij automatisch een andere aan. Ik wil gewoon simpelweg kunnen instellen dat een andere pagina de homepage (index.html) wordt.
icon

Beste antwoord door Lindsay 12 augustus 2016, 19:53

Hi Ewout,Daar ben ik weer: met oplossing!:D Het blijkt toch mogelijk om de Homepage te overschrijven.

Dit doe je door de gewenste pagina te openen. Vervolgens klik je bovenaan op 'Pagina's' en dan op 'Kopiëren' (zie screenshot)Deze kopie kun je vervolgens de naam 'index' geven. Klik op 'OK'.Er zal een melding verschijnen dat je op het punt staat om de bestaande index.html pagina te overschrijven. Klik op 'ok' en voila: een gloednieuwe Homepage!Let op: als je de originele content van de huidige homepage wilt bewaren, moet je die wel eerst kopiëren. Anders gaat de inhoud verloren.Laat je even weten of het is gelukt?
Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 6
Badge +5
Hi Ewout,

Dat is een hele goede! Ik ben zelf ook even gaan stoeien en kan de melding die je doorgeeft inderdaad nabootsen. De link wijzigen van een andere pagina is wel mogelijk, maar index mag ik er niet van maken.

Wij gaan hier nog mee knutselen, misschien kunnen we een achterdeur ontdekken in de software. Kom ik op terug!
Reputatie 6
Badge +5
Hi Ewout,

Daar ben ik weer: met oplossing!:D Het blijkt toch mogelijk om de Homepage te overschrijven.
Dit doe je door de gewenste pagina te openen. Vervolgens klik je bovenaan op 'Pagina's' en dan op 'Kopiëren' (zie screenshot)

Deze kopie kun je vervolgens de naam 'index' geven. Klik op 'OK'.

Er zal een melding verschijnen dat je op het punt staat om de bestaande index.html pagina te overschrijven. Klik op 'ok' en voila: een gloednieuwe Homepage!

Let op: als je de originele content van de huidige homepage wilt bewaren, moet je die wel eerst kopiëren. Anders gaat de inhoud verloren.

Laat je even weten of het is gelukt?
Reputatie 1
Badge
Yep dit werkt! Thanks!

Reageer