Vraag

websitemaker beheren

  • 16 July 2019
  • 5 reacties
  • 282 keer bekeken

Ik heb sinds kort een domein naam geregistreerd en wil daar graag een website aan hangen. Nu ben ik echt een volkomen "leek"hierin. Kennelijk heb ik ook websitemaker nodig, dus ook hier een abonnement op aangeschaft. Volgens de handleiding is de eerste stap, open abonnement, open websitemaker en klik op beheren. Echter ik kan nergens de optie "beheren" vinden? Wie kan/wil mij helpen?
Groetjes Linda

5 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Hi @lindabogert,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum!
Ik kan mij goed voorstellen dat het soms in het duister tasten is wanneer u geen ervaring hebt met het maken van een website.

Nu ben ik even benieuwd, heeft u toevallig de WebsiteMaker Instellen pagina op de website gevonden?

Hier vind u instructies om aan de slag te gaan. Op deze pagina vind u onderaan de pagina (onder de vraag Waar vind ik de handleiding en productbeschrijving) ook de handleiding die hierbij hoort. Wilt u kijken of u hier verder mee komt?
Hallo Rick, dank voor u antwoord!
Ja dit heb ik gevonden. Echter in het begin staat als eerste dat je de websitemaker dient te selecteren onder je abonnementen, en daarna klik je op "bewerken", maar de mogelijkheid "bewerken" is nergens te vinden... :-(
Dus ik kan de eerste stap al niet eens doorlopen.

Groet Linda
Reputatie 7
Badge +6
Goedemorgen @lindabogert ,

Begrijp ik goed dat het dus wel gelukt is om in te loggen op de Zelfservice Cloud?

Vervolgens ziet u dus wel WebsiteMaker staan onder het tabblad 'abonnementen', maar heeft u daar geen mogelijkheid om te 'bewerken', toch?

Ik heb even gekeken aan de hand van het mailadres waarmee u ook op het forum geregistreerd bent. Ik zie dat het WebsiteMaker abonnement wel volledig actief staat. Houd u er overigens wel rekening mee dat u in de Zelfservice Cloud ervoor moet zorgen dat het WebsiteMaker abonnement rechtsboven in het dropdown menu (naast de knop 'Afmelden') geselecteerd is. Wanneer u het abonnement geselecteerd heeft ziet u eigenlijk al gelijk in het 'Home' tabblad de knop 'Beheren'.
Hallo Rick, dank voor je antwoord. Ik denk dat ik iets te snel wilde? Ik had websitemaker eergister aangevraagd, en einde vanmiddag zag ik ineens (pas) de optie "beheren"...
Dank voor je hulp!
Reputatie 7
Badge +6
Geen probleem hoor! Daar zijn wij voor.

Dus als u weer eens hulp nodig hebt, u weet ons te vinden 😁

Reageer