Beantwoord

websitemaker, navigatiebalk vastpinnen

  • 1 July 2019
  • 5 reacties
  • 218 keer bekeken

Is het mogelijk om de navigatiebalk (banner) vast te pinnen? Dus zodat met het scrollen naar beneden de navigatiebalk zichtbaar blijft.
icon

Beste antwoord door Rick S. 5 July 2019, 09:59

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Goedemorgen @Conceptualisering ,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum!
Ik ben direct op onderzoek gegaan en heb zelf even in WebsiteMaker gekeken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet direct kan vinden, maar heb wel het vermoeden dat het mogelijk is. Dit zou dan alleen, naar mijn weten, wel zelf 'gebouwd' moeten worden om het vervolgens in WebsiteMaker toe te voegen.

Ik ga dit uiteraard even dubbel checken bij de specialisten, zodat we zeker weten wat de mogelijkheden zijn. Ik kom hier zsm op terug!
Reputatie 7
Badge +6
Goedemiddag @Conceptualisering ,

Net zoals in uw andere topic heb ik deze vraag ook voorgelegd aan de leverancier.
Vanuit Websitemaker zelf is er geen functionaliteit die ervoor zorgt dat de navigatiebalk of banner vastgezet wordt, zodat hij tijdens het scrollen mee gaat. Het is echter wel mogelijk om dit met aangepaste code te doen die specifiek op uw site is afgestemd. Hier kunnen wij u echter niet bij ondersteunen.
Beste Rick,

Dank voor je antwoord. En nu??

Hoe kan ik ervoor zorgen dat dit wel een functionaliteit wordt binnen de websitemaker?

Graag verneem ik.

Groet,
Paulien
Reputatie 7
Badge +6
Goedemorgen Paulien,

Zoals ik van de leverancier begrijp is de functionaliteit er niet en wordt dit ook niet op korte termijn geïmplementeerd. Vanuit KPN kunnen we hier dus op dit moment geen oplossing voor bieden vanuit WebsiteMaker.

Nu is het wel mogelijk om hier zelf (HTML) code voor te schrijven en deze aan WebsiteMaker toe te voegen, Dit is echter wel eigen verantwoordelijkheid en kunnen wij niet ondersteunen. Wellicht dat dit nog een optie is.
Beste Rick,

Dank voor je reactie!

mvg,
Paulien

Reageer