Vraag

websitemaker premium upgrade

  • 25 May 2019
  • 3 reacties
  • 237 keer bekeken

Hallo ik heb een vraag over de premium website maker.
In mijn webshop wilde ik bepaalde upgrades toevoegen en drukte daarbij op de knop upgrade om te kijken hoe het moest.
Dat ik er op drukte werd ik naar de premium grade pagina geleid.
Als dat iedere keer gebeurd bij meerdere functie in de winkel dan denk je dat je moet upgraden naar premium.
Nou niet dus ik heb de upgrade gedaan van standaard naar premium moest een data migratie gedaan worden dat 48 uur zou duren. Dat heeft dus 3 weken geduurd en in de 3 weken was mijn site offline.
Nu kon ik dat achter me laten tot dat ik ging kijken wat mijn premium upgrade me allemaal had gegeven.
Nou niks dus het is misleidend je moet niet de Website maker Premium hebben nee je moet naar onbeperkt Winkelwagen.

Wie kan mij vertellen waarom ik dan naar een pagina word geleid van KPN webstite maker premium ?
Ik betaal nu 10 euro meer voor helemaal niks extras. Ja 100 templates wauw.
Ik vind dit misleidend aangezien mensen gaan denken dat ze alle functies krijgen.
Eerst 3 weken offline geweest27 keer gebeld en 16 terugbel verzoeken beloofd maar tevergeefs ik heb 3 weken niks van niemand gehoord ik heb de website overnieuw moeten maken.en dit gezeur dus allemaal om helemaal niks extra's te krijgen.
Ik vind dat dit aangepast moet worden op jullie site want het is waardeloos ik betaal 18 euro voor niks aangezien de winkel upgrade ook nog eens 35 euro kost word het mij te duur zo voor een paar upgrades. Ik vind dit jammer want ik heb gister uit eindelijk zelf nog maar een keer gebeld als het gaat om een uitleg een verklaring waarom dit allemaal gebeuren kon.
eindelijk na 4 weken een belletje gehad soort van oplossing gehoord. Wat moet ik hier mee waarom word dit niet duidelijk aangegeven? Dat de premium helemaal geen extra geeft. Eerst al problemen met het contract overnemen van particulier naar klein zakelijk toe dat er heel veel word beloofd en en monteur afspraak was gemaakt en dat zo ver was nou geen monteur maar wacht ook geen thuis pakket in het systeem gezet dus mpcht alles overnieuw doen en toen werd zo ineens duurder en kregen we minder.

3 reacties

Reputatie 5
Badge +5
Goedemiddag, welkom op het Zakelijk KPN Forum.

Wat naar dat er zoveel onduidelijk heerst over wat de upgrade van WebsiteMaker precies inhoud. Ik help u graag om wat duidelijkheid te scheppen.

Uit uw bericht begrijp ik dat het nogal wat voeten in de aarde heeft gehad om uw WebsiteMaker te upgraden en dat de uitkomst niet is zoals u verwacht had. Daar baal ik van!

In de laatste print screen wordt opgesomd waarom u eventueel zou kiezen voor een upgrade. Kunt u verduidelijken wat u precies had verwacht van de upgrade, en in hoeverre dit afwijkt van hoe KPN de upgrade omschrijft?

Ik hoor het graag van u 🙂

Reageer