Beantwoord

Wix site niet zichtbaar op domein.nl wel op www.domein.nl

  • 5 September 2017
  • 9 reacties
  • 672 keer bekeken

Hallo,

Heb een Wix site met pointing gekoppeld voor een klant van mij en jullie. Echter hij laat de site alleen zien op de www maar niet als www er niet voor staat. Heb de cname en A records aangepast zoals Wix aangeeft en ik op het forum heb gevonden. Wat gaat er mis? Gaat om platoresearch.nl

Alvast bedankt!
icon

Beste antwoord door SjorsK 5 September 2017, 11:12

Bekijk origineel

9 reacties

ow lijkt het nu wel te doen. Synchronisatie nog niet klaar zeker?
Reputatie 7
Badge +6
Die kans is zeer aanwezig. Technisch gezien is "www" een subdomein. Daarnaast is de kans zeer aanwezig dat je hinder had van DNS poisoning (Dat oude gegevens nog in de DNS cache zat voor het desbetreffende domein naam).
Reputatie 7
Badge +11
Hi @Poiter, leuk om u weer op het forum te zien!
Het antwoord van @SjorsK lijkt mij zeker van toepassing in deze situatie en markeer ik als het beste antwoord op uw vraag. Fijn om te horen dat het al snel ging werken 😀
Thnx voor de reacties! Soms is geduld een schone zaak 😅
Goedemorgen,

Ik zag toevallig deze vraag voorbij komen en ook dat hij is afgehandeld.
Toch heb ik een vraag aan Poiter. Ik ben namelijk bezig met een wixsite en wil deze koppelen aan een .nl domein. Maar wix geeft aan dat .nl niet wordt ondersteund. Is dit alleen het geval als je daar een domein koopt? In mijn geval bestaat het .nl domein al en hier draait ene website op. Dit wil ik veranderen naar een wix site. Is dit mogelijk en dan .nl behouden?

Met vriendelijk groet
Hoi Levi,

Dit is al een poosje geleden en het was éénmalig dat ik die klant hielp met het verhuizen naar een Wix site. Heb het zelf ook moeten opzoeken toen, maar hoe ik dat gedaan heb, weet ik niet meer.
Werk verder niet met Wix, dus verder ook geen ervaring mee.
Reputatie 7
Badge +11
Hi @LeviBosman, in principe mag het niet uitmaken welke domeinextensie uw domeinnaam heeft. De Wix koppeling gaat via DNS records en technisch mag daar geen verschil in zitten.

Op de website van Wix staat meer uitleg over het koppelen van uw domeinnaam. Ik begrijp dat het nodig is om een premium plan te hebben bij Wix om een domeinnaam te gebruiken.

Lukt het om verder te komen?
Top bedankt. Ik kan mij zo redden.
Reputatie 7
Badge +11
Super, veel succes! Mocht u vragen hebben dan helpen we graag 😃

Reageer