Beantwoord

Sneller Internet verkrijgen

  • 29 March 2016
  • 4 reacties
  • 242 keer bekeken

Een zorgcentrum in Lepelstraat geeft aan dat men in hun woon boerderij die een kleine 400 meter van het hoofdgebouw afstaat een heel traag internet heeft. Ook download snelheid is minimaal. Het gebouw heeft een stalen constructie wat mogelijk invloed kan hebben. Kan LORA daar een oplossing voor zijn? Zo ja, waar kan men zich aanmelden?
icon

Beste antwoord door Pieter 30 March 2016, 12:24

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 1
Badge
Beste KSF, LoRa is voornamelijk bedoeld voor het versturen en ontvangen van kleine berichtjes (paar Bytes per dag).

Het is helaas geen vervanging van een Internet aansluiting.
https:///t5/user/viewprofilepage/user-id/1822 schreef op https:///t5/Vragen-Toepassingen-Oplossingen/LORA/m-p/7480#M88Een zorgcentrum in Lepelstraat geeft aan dat men in hun woon boerderij die een kleine 400 meter van het hoofdgebouw afstaat een heel traag internet heeft. Ook download snelheid is minimaal. Het gebouw heeft een stalen constructie wat mogelijk invloed kan hebben. Kan LORA daar een oplossing voor zijn? Zo ja, waar kan men zich aanmelden? Pieter, bedankt voor de informatie. Gr Ton
Reputatie 7
Badge +11
Beste @KSF-V, welkom op het zakelijke forum van KPN! Ik wil graag kijken of ik u advies kan geven voor sneller internet. :D

U geeft aan dat het gaat om een woon boerderij die een kleine 400 meter van het hoofdgebouw staat. Hoe wordt daar momenteel internet ontvangen? Heeft de woon boederij een eigen telefoonkabel (koperlijn) voor het internet?

Voor de volledigheid kunt u mij het adres ook in een privébericht sturen.
Reputatie 7
Badge +11
Hallo @KSF-V, ik heb nog geen bericht van u gezien. Mijn aanbod om u te helpen blijft uiteraard staan. U weet ons te vinden op het forum voor verdere vragen!

Reageer