KPN EEN

Altijd veilig online met KPN EEN MKB internet

  • 25 November 2019
  • 0 reacties
  • 584 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +5

Voor u als ondernemer is het internet natuurlijk onmisbaar. Het is de basis van uw business. Daarom zorgt KPN er voor dat u altijd én veilig online bent.

Dit doet KPN door internet nog veiliger te maken en betere service levels te bieden. Zo blijft u altijd in business.

 

Extra Veilig Internet

Om uw bedrijfsvoering te beschermen tegen cyberaanvallen en cybercrime, zorgt KPN voor een extra veilige internetverbinding. Dankzij onze DNS- en webfilter worden onveilige websites vanuit ons netwerk geblokkeerd.

In combinatie met goede antivirussoftware, zoals van F-Secure, voor uw smartphones, laptops en pc’s bent u zo optimaal beschermd tegen bedreigingen van buitenaf.

 

Servicelevels

Mocht zich toch een storing voordoen dan wordt deze zo snel mogelijk verholpen. Hiervoor kunt kiezen uit twee servicelevels. Bepaal de impact van een eventuele dienstonderbreking en kies een passend servicelevel.

Standaard: Een storing wordt binnen 8 kantooruren opgelost.
Premium: Een storing wordt binnen 8 klokuren opgelost.

 

Al klant?

Hebt u al een KPN ÉÉN MKB internet abonnement? dan kunt u vanaf januari 2020 kosteloos profiteren van de nieuwe features. U ontvangt hierover nog bericht van ons.

Hebt u een Internet Instap abonnement, dan krijgt u vanaf januari: extra veilig internet en een oplostijd van 8 kantooruren.

Hebt u een Internet Standaard of Premium abonnement, dan krijgt u vanaf januari: extra veilig internet en een oplostijd van 8 klokuren.

 

Interessant voor u:


0 reacties

Geen reactie

Reageer