Beantwoord

doorschakelen naar buitenlands nummer

  • 7 September 2017
  • 2 reacties
  • 11121 keer bekeken

Hoe kan ik mijn mobilele nmmer doorschakelen naar een ander (buitenlands) mobiel nummer ? Met de standaard **21*-code krijg ik een foutmelding
icon

Beste antwoord door Rashid 7 September 2017, 16:31

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 5
Badge +10
Hi Harryputter,

Welkom op het zakelijk forum.

Het is zeker wel mogelijk om door te schakelen naar een buitenlands mobiel telefoonnummer. Houd er rekening mee dat bij het doorschakelen naar een buitenlands nummer er géén gebruik gemaakt mag worden van het + teken. In plaats daarvan moet het internationale toegangsnummer 00 gebruikt te worden.

Wat voor telefoontoestel hebt u? Mocht u een Iphone hebben, er is recent een update uitgevoerd door Apple. Na die update hebben meerdere klanten problemen met het activeren van een doorschakeling. Wilt u mij een privé bericht sturen met uw mobiel telefoonnummer en het telefoonnummer waar naartoe doorgeschakeld moet worden. Daarnaast ontvang ik ter verificatie uw postcode+huisnummer en de laatste 4 cijfers van het IBAN rekeningnummer?
Reputatie 5
Badge +10

Hi Harryputter,

Bedankt voor het sturen van de gegevens! Ik ben meteen voor u aan de slag gegaan en de doorschakeling is geactiveerd. Wanneer u de doorschakeling wenst te deactiveren kunt rechtstreeks contact opnemen met de telefonische klantenservice. Zij zijn bereikbaar via 0800-0105.

Op de pagina Mobiele telefoon doorschakelen staan instructies over hoe de doorschakeling geactiveerd en uitgeschakeld kan worden.

Reageer