Vraag

experiabox v10 (ZTE) static route instellen

  • 16 December 2018
  • 3 reacties
  • 811 keer bekeken

Badge
Onlangs hebben wij KPN EEN gekregen, echter ondervind ik dat ik met de experai v10(ZTE) geen routes kan instellen. Ik zie in de webshop wel dat men ook draytek vigor 2862B-A ook wel eens levert. Mijn vraag is dan ook of het mogelijk is om de experiabox om te ruilen voor de draytek, welke wel static routes ondersteunt en behouden wij dan de ondersteuning van KPN?
Immers levert KPN de verkeerde modem naar ons, daar wij tijdens de voorbeschouwing al hebben aangegeven dat we onze netwerken willen scheiden. Dit is in verband dat wij niet willen dat andere personen zomaar op onze kassa systemen kunnen komen.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Goedemiddag @AVVSDZ ,

Ik kan mij goed voorstellen u de netwerken wilt scheiden in verband met de kassasystemen. Ik heb in dit geval advies in gewonnen bij mijn collega's van de 2e lijns servicedesk. Het is mogelijk dat de Draytek een router ipv een modem is. Dit betekent dat we deze achter de Experiabox kunnen plaatsen. De vraag hierbij is wel of er een vrij IP adres beschikbaar is. Weet u hoeveel IP adressen u nu in het pakket heeft?
Badge
Beste Rick S.,
ik heb vandaag contact gehad met een collega van jou en we krijgen een cisco router opgestuurd.
Reputatie 7
Badge +6
Goedemiddag @AVVSDZ

Goed om te horen dat het er een monteur ingepland is!
Dat gaat helemaal goed komen. Als u nog andere vragen hebt, stuur maar door!

Reageer