Vraag

Welk abonnement als startende ondernemer

  • 2 December 2021
  • 3 reacties
  • 118 keer bekeken

Goedemiddag,

Als startende ondernemer zou ik graag een vast telefoonnummer willen die ik op mijn website en KVK register kan vermelden. Ik werk alleen dus het gaat om 1 telefoonnummer/toestel.  Het liefst heb ik een 085 nummer. Welk pakket adviseren jullie mij? Ik heb gekeken naar KPN EEN MKB met vast/mobiel maar kan ik niet alleen vast nummer nemen en deze, wanneer nodig, doorschakelen naar een mobiel nummer?

Ik hoor graag van jullie.


3 reacties

Reputatie 7
Badge +6

 Goedemorgen @Michaeldv001,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum! 
We denken graag mee over de beste oplossing. Als ik het goed begrijp heb je dus alleen een vast telefoonnummer nodig (met de mogelijkheid om door te schakelen), toch? Of moet daar ook een internetverbinding bij geleverd worden? 

Goedemiddag Rick,

Ik heb een vast nummer nodig én een mobiel abonnement waarnaar ik kan doorschakelen. Dit nummer mag ook altijd doorgeschakeld staan, het gaat er mij om dat ik bereikbaar ben middels een vast telefoonnummer aangezien dit betrouwbaarder overkomt dan een 06-nummer.
Prive heb ik een glasvezel internet+tv abonnement van KPN, dat wil ik ook zo houden.

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag Michael, 

Bedankt voor de toelichting! 
Ik denk dat in dit geval het beste is om een adviesgesprek met een van onze adviseurs aan te vragen. Zo kan je de situatie en jouw wensen toelichten en kan er op basis daarvan gericht advies gegeven worden voor de beste oplossing. 

Reageer