Vraag

Aanpassen getoonde gebruikersnaam

  • 28 June 2017
  • 10 reacties
  • 840 keer bekeken

Waar kan ik de gebruikersnaam aanpassen?

10 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Alleen een moderator kan je gebruikersnaam op het forum aanpassen. Welke gebruikersnaam wil je hebben? 🙂
De inlognaam / gebruikersnaam mag eigenlijk wel wschuijt blijven, maar de naam die getoond wordt op het forum graag aanpassen naar: wim
Kan dat?
Reputatie 7
Badge +6
Hi @wschuijt,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum! 😁

Het is niet mogelijk om uw gebruikersnaam te behouden en de naam die op het forum getoodn wordt aan te passen. Beide gegevens komen namelijk hetzelfde. Dus uw gebruikersnaam/inlognaam is automatisch de naam die op het forum zichtbaar is.

Als u de gebruikersnaam aan wilt passen help ik u daar graag mee 😉
Graag dan de gebruikersnaam aanpassen naar; Wim

Vast bedankt!
Reputatie 7
Badge +6
Ik heb geprobeerd om uw gebruikersnaam aan te passen. Overigens is de gebruikersnaam Wim op dit moment al in het gebruik. Deze gebruikersnaam is dus helaas niet beschikbaar voor u.

Is er een alternatieve gebruikersnaam die u zou willen gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan speciale leestekens of cijfers als toevoeging.
Wellicht kan: WS, of WS1 of WS2, etc.
Reputatie 7
Badge +6
Ik heb weer een poging gedaan en met succes! 😇

Vanaf nu is uw gebruikersnaam: WS1
Bedankt!
Badge
Zouden jullie mijn gebruikersnaam ook kunnen aanpassen? Ik ga zelf weg en er komt een nieuwe collega die dit gaat overnemen. Zou onze naam HOLLANDFELT C. v. Raamt kunnen worden?

Alvast bedankt!
Reputatie 7
Badge +6
Hi @geannewelles,

Bedankt voor uw bericht!
Het is niet mogelijk om een forum account over te nemen van iemand. Dit is persoonsgebonden. Daarnaast vraag ik mij eerlijk gezegd ook af wat het voordeel is om een forum account over te nemen. Het advies is daarom om de nieuwe collega zelf een forum account aan te laten maken 😉

Of begrijp ik u helemaal verkeerd en bedoelt u de gebruikersnaam van een ander soort account (behorende bij een abonnement bijvoorbeeld)?

Reageer