Sticky

Masterminds op het Zakelijk KPN Forum

  • 17 November 2017
  • 0 reacties
  • 4232 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +11
  • Allesweter
  • 3490 reacties
Sinds dit jaar is een nieuwe rol geïntroduceerd op ons Zakelijk KPN Forum, u kunt deze gebruikers herkennen aan een speciale titel: Mastermind

Bent u bekend met de bordspel klassieker? De speler moet de geheime code van de andere speler proberen te ontcijferen. Op het forum zijn we eigenlijk ook dagelijks bezig met het oplossen van dit soort raadsels, maar dan op een iets andere manier. Wij en de Masterminds denken graag met u mee over advies, technische uitdagingen en andere oplossingen voor al uw vragen op het forum. 🤓

Webcare & Masterminds

De Masterminds zijn geen KPN Medewerkers en zijn op vrijwillige basis aanwezig op het forum. Daarvoor zijn we deze trouwe gebruiker ontzettend dankbaar. Achter de schermen hebben we uitgebreid contact met elkaar en overleggen en samenwerken wij om tot antwoorden en oplossingen te komen. Mede hierdoor hebben de Masterminds veel kennis van diensten en producten van KPN. Masterminds hebben geen verplichtingen op het forum en zijn niet (mede) verantwoordelijk. Uiteraard hebben we onderling goed contact en afspraken gemaakt voor een prettige en effectieve samenwerking.

Moderatie op het forum

Gebruikers die zich bewijzen op het Zakelijk Forum en voor een langere tijd deelnemen, komen in aanmerking voor de Mastermind titel.

Masterminds hebben de volgende moderatie mogelijkheden:
1. Modereren berichten (b.v. privacy gevoelige informatie weghalen).
2. Topic titels wijzigen / aanvullen (t.b.v. vindbaarheid topics).
3. Topics verplaatsen naar de juiste (sub)forum.
4. Reacties markeren als “Beste Antwoord” of “ModReward”.

Leer de Masterminds kennen!

Benieuwd wie er actief zijn op ons Zakelijk KPN Forum als echte Mastermind?

De meeste recente Mastermind in ons gezelschap is SjorsK, een kenner in diverse onderwerpen in het grootzakelijke segment maar ook weet hij meer van Webhosting en Office 365. Gefeliciteerd en welkom als Mastermind op het Zakelijk KPN Forum @SjorsK!

Ook een Mastermind worden? Doe gezellig mee en wie weet! 😉

Handige links:
- Forum: Over het Zakelijk KPN Forum
- Forum: Indexpagina Blogs & Artikelen
- Forum: Introductie op het forum
- Forum: Meet & greet: de leden op het Zakelijk KPN Forum


0 reacties

Geen reactie

Reageer