Sticky

Meet & greet: de leden op het Zakelijk KPN Forum

  • 14 December 2016
  • 8 reacties
  • 8466 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +11
  • Allesweter
  • 3490 reacties

De leden op het Zakelijk KPN Forum


Op het Zakelijk KPN Forum is het zakelijke Webcare team dagelijks actief om u te helpen met vragen en problemen. Naast het
Webcare team zijn ook andere KPN medewerkers lid van het forum. Niet te vergeten onze zeer gewaardeerde community members. Wij stellen ons graag aan u voor!

[ Tim ]

Ik help u graag bij:
Webhosting, domeinen, DNS, cloud en e-mail zijn absoluut mijn sterke onderwerpen. Ik haal er ontzettend veel plezier uit om gebruikers te ondersteunen met vragen met betrekking tot website ontwikkeling en eigenlijk alles wat op internet te vinden valt. Al helemaal als een website bijvoorbeeld niet online komt, ik de oorzaak weet te vinden en de website online kan krijgen. Dat geeft mij een absolute kick! Ook het internet spectrum zie ik als één van mijn specialiteiten. Vanaf de hoofdverdeler via de kavelverdeler naar de wijkcentrale/straatkas. ADSL, VDSL, Vectoring en Pair Bonding, ik leg u graag uit hoe het werkt.
Hoe lang werk ik bij KPN?
Ik ben in 2009 bij KPN begonnen te werken als medewerker bij de technische helpdesk. Al snel kon ik doorgroeien naar e-mail ondersteuning en ook de 2e lijn voor lastigere problemen. Ik ben sinds 2012 werkzaam bij KPN Webcare en in 2013 zijn we begonnen met het ondersteunen van zakelijke klanten. Hier ben ik veel bij betrokken geweest en vervolgens in 2014 ook bij het opzetten van het zakelijke forum (zakelijkforum.kpn.com). Sinds 2016 zijn we met een nieuw super Webcare team gestart om onze zakelijke klanten online te bedienen.
Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?
Mijn passie ligt voornamelijk bij elektronica, gadgets & computers. Ik besteed dan ook veel tijd aan het optimaliseren van mijn Home Theater Personal Computer (HTPC) & Network Attached Storage (NAS). Op deze manier heb ik mijn eigen bibliotheek aan films & series! Op sommige dagen is de PlayStation (4) mijn beste vriend en kom ik bij een nieuwe goede game de deur niet uit.
In “real-life” spreek ik vaak af met vrienden om een lekker drankje of hapje op het terras of in de kroeg te doen. Ik kan ook erg genieten van een uitstapje naar de sauna, de dierentuin, een voorstelling, bezoek aan de bioscoop en reizen.
Wat is mijn favoriete film of serie?
Films: Saving Private Ryan & Avatar
Favoriete series: Game of Thrones! De serie Breaking Bad deelt bijna de eerste plaats. Op de derde plaats twijfel ik tussen The Walking Dead & Vikings. 
Mijn favoriete mobiele app is:
Poeh, ik heb er genoeg die ik wil melden.. Als ik moet kiezen dan neem ik toch “PS4 Remote Play”, daarmee kan ik mijn Playstation 4 besturen en games spelen. Leuk voor op de WC! Ook gebruik ik vaak de app Yatse, daarmee kan ik mijn HTPC (Kodi) volledig bedienen en beheren op afstand, heerlijk!
Mijn favoriete uitspraak/ motto:
A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer.

8 reacties

Reputatie 6
Badge +5

[ Lindsay ]

Ik help u graag bij:
Ik ben dol op puzzels en zit met graag mijn hoofd in de Cloud. Mijn expertise ligt bij domeinen, websites, OneDrive en e-mail. Maar bij overige Cloud-diensten sta ik natuurlijk ook voor u klaar!
Hoe lang werk ik bij KPN?
Time flies, inmiddels alweer anderhalf jaar! Ik heb een jaar lang in het Cloud service team gezeten en toen mijn kennis en gezelligheid meegenomen naar Webcare en het Zakelijk KPN Forum.
Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?
Als je mij niet op Tomorrowland tegenkomt, sta ik wel bij een foodtruck. Voor festivals kun je me 's nachts wakker maken. Gezelligheid kent geen tijd!
Daarnaast ben ik een echte boekenwurm. Ik doe niet aan e-books, dus het is inmiddels goed zoeken naar plek voor mijn nieuwe aanwinsten. Toch vind ik het fijn om een écht boek vast te kunnen houden.
Wat is mijn favoriete film of serie?
Mijn all-time favorite is The Breakfast Club. Inmiddels ken ik het volledige script uit mijn hoofd.
Favoriete serie: Suits staat bij mij heel hoog op dat lijstje! Orange is the new Black is ook zeker een goede.
Mijn favoriete mobiele app is:
Pinterest! Als lichtelijk chaotisch wezen word ik heel erg gelukkig van lijstjes en moodboards maken.
Mijn favoriete uitspraak/ motto:
Hakuna Matata! 😉
Reputatie 5
Badge +10

[ Rashid ]

Ik help u graag bij:
Stel al uw vragen over zakelijke diensten van KPN maar aan mij. Mocht ik niet direct een antwoord hebben op uw vraag, dan ga graag op onderzoek uit.
Hoe lang werk ik bij KPN?
Sinds april 2016 ben ik werkzaam als webcare specialist bij KPN.
Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?
Er zijn verschillende activiteiten die ik in mijn vrije tijd graag doe. Zo doe ik graag leuke dingen met mijn dochter. Daarnaast ben ik een voetballiefhebber en speel ik in een zaalteam. Verder ben ik graag met vrienden en ga ik naar de gym.
Wat is mijn favoriete film of serie?
Favoriete film heb ik niet echt. Ik heb veel films gezien en moet eerlijk zeggen dat ik ze na een tijdje weer vergeet. Ik heb wel favoriete series waar ik naar kijk. De serie Suits, Ray Donovan, How to get away with murder en Power kijk ik graag! Als je nog niet kijkt, verzoek ik je vriendelijk om nu gelijk te gaan kijken!
Mijn favoriete mobiele app is:
De app die ik het meest gebruik is Deezer. Met Deezer kun je muziek streamen en beluisteren. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet naar muziek luister! Met Deezer heb je de mogelijkheid om je muziek voorkeur in te stellen en krijg je een melding wanneer er nieuwe muziek beschikbaar is.
Mijn favoriete uitspraak/ motto:
Be thankfull, be humble and follow your dreams!
Reputatie 5
Badge +5

[ Mohammad ]

Ik help u graag bij:
Vragen over alle zakelijke producten van KPN, maar ook consumenten producten die vaak zakelijk gebruikt worden. Ik ben gespecialiseerd in factuurvragen en storingsvragen betreft het Ondernemerspakket. Daarnaast weet ik ook veel van alle consumenten producten doordat ik twee jaar lang binnen het consumentenmarkt KPN heb gewerkt.
Hoe lang werk ik bij KPN?
Ik werk in totaal nu tweeënhalf jaar bij KPN. Ik begon bij KPN Save (opzeggingen) en groeide door naar een allround helpdesk medewerker. Ik stapte na twee jaar over op het zakelijk platform en heb vier maanden facturatie en storingen gedaan voor het Ondernemerspakket. Sinds juli 2016 heb ik de kans gekregen om aan de slag te gaan bij Webcare met bijna alle Zakelijke producten van KPN.
Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger voor een Islamitische jongeren organisatie. Daarnaast besteed ik veel tijd aan het bestuderen van politieke en maatschappelijke onderwerpen. Maar het aller liefst besteed ik zo veel mogelijk tijd met mijn vrouw en pasgeboren dochtertje.
Wat zijn mijn favoriete Boeken?
De Edele Koran; Nahj al-Balagha; Il Principe van Niccolò Machiavelli; Het Bestel van Plato; The Quest for Meaning van Tariq Ramadan.
Mijn favoriete mobiele app is:
8 Ball pool.
Mijn favoriete uitspraak/ motto:
"There is no wealth like intelligence, no poverty like ignorance and no inheritance like (good) manners." -Imam Ali (AS)
Reputatie 4
Badge +1

[ Carah ]

Ik help u graag bij:
Hebt u vragen over KPN EEN telefooncentrales, voicemail instellingen, doorschakelingen, etc. Dan hebt u de juiste persoon gevonden!
Stel uw vraag op het forum en ik schiet te hulp.
Hoe lang werk ik bij KPN?
Inmiddels alweer anderhalf jaar. Mijn reis begon bij de Clouddiensten van KPN, vervolgens ben ik aangesloten bij Webcare. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in onze KPN EEN telefooncentrales en toebehoren.
Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?
Mijn geest leeft op creativiteit. Tekenen, digitale vormgeving, fotografie en nog veel meer. Daarnaast hou ik ook van bijzondere locaties bezoeken of een avondje uit.
Wat is mijn favoriete film of serie?
TV serie is ‘Game of Thrones’.
Film: ‘ Maleficent’.
Mijn favoriete mobiele app is:
Ik ben het helemaal met Lindsay eens, Pinterest!
Oneindige bron aan inspiratie en ideeën.
Mijn favoriete uitspraak/ motto:
"Kijk om je heen!"
Reputatie 3
Badge +1

[ Reinier ]

Ik help u graag bij:
Webhosting (WordPress, Joomla), domeinen (aanvraag, verhuizing,forwarding) , DNS, SPF, Office365 en Exchange, OneDrive, SSL , Apple iOS i.c.m. KPN diensten, Security(NEN 7510 /ISO27001)
Hoe lang werk ik bij KPN?
Ik ben in 2010 bij KPN begonnen als helpdesk medewerker voor de zakelijke markt . Naast cloud ondersteuning leverde ik ook ondersteuning op KPN hardware (modems) en de internet diensten zoals zADSL, SDSL, IP beheer en uitbreiding.
Vervolgens ben ik binnen deze afdeling o.a. bezig gaan houden met regie klant/2e lijn ticketking.
Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?
Applicaties ontwikkelen met FileMaker Pro (Mac/Windows), iOS testen, WordPress sites maken en optimaliseren, afstanden fietsen, koken, films en series kijken, Synology software gebruik/testen (2x NAS)
Wat is mijn favoriete film of serie?
Films: Dune (David Lynch)
Favoriete series: Breaking Bad, Penny Dreadful
Mijn favoriete mobiele app is:
Endomondo (fietsen)
BVA (Veiling Site)
Mijn favoriete uitspraak/ motto:
Work Hard – Live Hard
Reputatie 7
* edit *
Reputatie 7
Badge +6

[ Rick ]

Ik help u graag bij:
U kunt bij mij terecht met al uw vragen over zakelijke producten van KPN. Ik ben een manusje van alles en als ik iets niet weet ga ik op onderzoek uit. Mijn specialiteiten liggen bij het vaste portfolio van KPN. Hierbij moet u denken aan vaste telefonie, zakelijk internet (ADSL/VDSL/Glasvezel), VOIP oplossingen en alles wat hierbij komt kijken.
Het belangrijkste voor mij is dat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij verdient en dat iedereen de meest passende oplossing krijgt. Ik kijk daarom, bij elk klantcontact dat ik heb, ook gelijk of ik de klant geen betere totaaloplossing kan bieden. Het geeft mij namelijk een ‘energy boost’ als ik de vraag van de klant naar tevredenheid kan beantwoorden en de klant positief kan verrassen.
Hoe lang werk ik bij KPN?
Ik werk sinds begin 2014 met veel plezier bij KPN. Ik ben begonnen als klantexpert Zakelijke Markt. Dit is een combinatiefunctie van enerzijds Verkoop & Levering en anderzijds Behoud & Opzeggingen. Een erg leuke, uitdagende en afwisselende functie waarin ik echt het verschil kon maken voor onze zakelijke klanten. Na een half jaar ben ik dit werk naast telefonisch ook via live chat gaan doen.
Ongeveer een jaar geleden heb ik kennis gemaakt met de afdeling Webcare en ben ik direct geïnteresseerd geraakt in hun werkzaamheden. Toen ik vervolgens de kans kreeg om de overstap naar Webcare te maken heb ik die met beide handen aangegrepen en zit ik helemaal op m’n plek!
Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?
Dit is een erg makkelijke vraag voor mij. Ik ben namelijk een echte sportman en vooral balsporten vind ik te gek!
Mijn grootste passie is voetbal. Ik speel op dit moment sinds vorig jaar in een gezellig vriendenteam, waar het vooral om plezier draait. Daarnaast ga ik ook graag in mijn vrije tijd een balletje trappen met wat vrienden. Vanuit de jeugd heb ik altijd prestatievoetbal gespeeld, maar wegens tijdgebrek heb ik een stap teruggezet.
Eén van de redenen hiervoor is mijn grote liefde, Feyenoord. Ik ben vanuit de wieg een echte supporter en ben inmiddels 2 jaar de troste eigenaar van een seizoenskaart. Ik probeer zoveel mogelijk wedstrijden te bezoeken en ze keer op keer naar de overwinning te schreeuwen.
Naast het voetbal en sporten vind ik het ook heerlijk om in de zomer een festival te pakken en helemaal los te kunnen gaan. Voor de echte ontspanning hang ik graag op de bank en ben ik helemaal zoet met het kijken van series en films.
Wat is mijn favoriete film of serie?
Het is altijd zo lastig om je favoriete film of serie op te noemen en ik kan nooit echt een keuze maken. Als ik een film moet opnoemen die gelijk in me opkomt ga ik voor Django Unchained.
Ook qua series is het verschrikkelijk moeilijk om mijn favoriet op te noemen. Ik heb daarom maar een top 3 gemaakt:
1. Prison Break
2. The Walking Dead
3. Breaking Bad
Mijn favoriete mobiele app is:
De keuze voor mijn favoriete app is ook alweer zo’n lastige keuze. Er is echter één app die ik met afstand het meest gebruik en dat is: ‘Spotify’.
Muziek speelt een grote rol in mijn leven. Overal waar ik kom en ga luister ik muziek en ik wil altijd op de hoogte blijven van de nieuwste albums en singles. Spotify is daarom voor mij een perfecte app, omdat ik alles heel gemakkelijk op kan zoeken en kan beluisteren. Daarnaast vind ik het heerlijk om eigen afspeellijsten te maken.
Mijn favoriete uitspraak/ motto:
“What doesn’t kill me, only makes me stronger!”
Reputatie 7
Badge +6

[ SjorsK ]

Ik help je graag bij:
Ik ben echt een mannetje van alles – als het gaat van internet tot telefonie tot de cloud – Daarnaast heb ik tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden ook “hands-on” ervaring met betrekking tot veel voorkomende problematiek.
Hoe lang ben ik klant van KPN en waarom?
Sinds december vorig jaar ben ik een privéklant van KPN, simpelweg omdat men voor mij het best passende aanbod had en ik het belangrijk vond om klant te zijn bij de netwerkeigenaar om de bekende afschuifkreet “De fout zit echt bij de netwerkprovider hoor…” te voorkomen.
Alleen KPN had op dit gebied de mogelijkheid om de kwaliteit te bieden die ik graag wou – het opstarten ging wat lastig gezien ik een unieke situatie had maar uiteindelijk is alles helemaal goed gekomen.
Daarnaast zit ik ook voor een aantal klanten in de KPN-systemen om wat problematiek op te lossen.
Wat doe ik graag in mijn eigen (vrije) tijd?
Ik ben een techneut in hard en nier, als ik thuis ben is de kans aardig groot dat ik aan een website ga sleutelen of dat ik mezelf ergens anders in ga verdiepen. Naast de techniek hou van films/series en een computerspelletje van tijd tot tijd (voornamelijk de volgende genres: RPG/Strategy). Tot slot ben ik ook politiek actief.
Daarnaast heb ik een aantal “uit de hand gelopen” hobbyprojecten waarvan ik mogelijk ooit mijn werk zou kunnen maken.
Wat is mijn favoriete film of serie?
Ik ben een van de volgende genres: Fantasy en SciFi. Ik heb niet echt een favoriete film gezien ik elke film slechts een keer per 10-15+ jaar met plezier kan consumeren – anders weet ik direct in grote lijnen waar het verhaal over gaat
Mijn favoriete mobiele app is:
Lastige keuze! Ik gebruik voornamelijk e-mail, signal (Whatsapp maar veilig 😉 ) en Spotify. Als ik echt zou moeten kiezen dan zou ik gaan voor web browser gezien dit toch de meeste mogelijkheden geeft 😉
Mijn favoriete uitspraak/ motto:
“Doe wat je leuk vindt” – Wat is het leven als je geen plezier hebt in wat je doet? Wat je ook doet, zorg ervoor dat je het doet met plezier en passie. Als je dit lukt dan wordt het vele malen makkelijker om de eindstreep met een glimlach te behalen.

Reageer