Vraag

Hulp: maak een Bluetooth-toetsenbord

  • 31 August 2023
  • 0 reacties
  • 27 keer bekeken

Ik heb een Bluetooth-module gekocht en wil zelf een Bluetooth-toetsenbord maken. Hoe kan ik dit realiseren? Ik weet ook niet veel van programmeren. Is er een tutorial die dit in detail kan uitleggen?


Ter voorbereiding verwijs ik naar de volgende tutorials op internet:


Bluetooth-module: kies een Bluetooth-module die de HID-modus (Human Interface Device) ondersteunt, wat de sleutel is voor het simuleren van toetsenbordinvoer.
Toetsen: Kies uw favoriete toetsstijl en -nummer, dit zijn uw toetsenbordknoppen.
Printplaten: U kunt ervoor kiezen kant-en-klare printplaten aan te schaffen, of indien nodig uw eigen printplaten ontwerpen en bouwen.

Sluit de optionele sleutels één voor één aan op de printplaat. Zorg ervoor dat elke knop op de juiste pin is aangesloten en dat de verbindingen stevig zijn.

Soldeer de sleutels op het bord met behulp van soldeer en een soldeerbout. Maak vervolgens de mechanische behuizing volgens uw eigen ontwerp, installeer de printplaat en sleutels.

Configureer de Bluetooth-module in de HID-modus, waardoor deze toetsenbordinvoer kan simuleren. Voor de specifieke instelmethode verwijzen wij u naar de handleiding of gerelateerde documenten van de Bluetooth-module.


Dit is een cruciale stap, dat wil zeggen: ik weet niet veel van programmeren. Kan iemand mij helpen het te configureren?


0 reacties

Geen reactie

Reageer