KPN introduceert Zakelijk Mobiel 2018

  • 15 oktober 2018
  • 0 reacties
  • 651 keer bekeken

Reputatie 4
Badge +2
KPN introduceert de abonnementen Zakelijk Mobiel 2018 en Zakelijk Mobiel internet 2018. De abonnementen zijn bedoeld voor bedrijven met 6 tot 150 medewerkers.

Met deze abonnementen kunt u verschillende kanten op. Sommige opties zijn inbegrepen, andere kunt u tegen betaling toevoegen. Zo stelt u zelf het abonnement samen dat het beste aansluit bij uw wensen.
*Bent u op zoek naar een abonnement voor 1 tot 5 werknemers? Kijk dan eens naar onze KleinZakelijk Mobiel abonnementen.

De voordelen van Zakelijk Mobiel 2018

Als ondernemer heeft u natuurlijk de focus vooral op uw bedrijfsvoering en wilt u zo min mogelijk tijd verliezen aan randzaken. Daarom bieden we u het abonnement dat perfect aansluit bij uw bedrijf. Met het nieuwe Zakelijk Mobiel 2018 abonnement krijgt u een aantal standaard mogelijkheden en gratis opties. Denk hierbij aan onderling MB’s en minuten delen, roaming bundels en Business Voicemail. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal betaalde opties. Zo stelt u altijd zelf het abonnement samen dat het beste bij uw bedrijf past.

Standaard inbegrepen

MB’s en minuten worden automatisch onderling gedeeld: de MB’s en minuten van u en uw collega’s worden bij elkaar opgeteld en automatisch gedeeld.
Roaming bundels worden automatisch geactiveerd: bent u regelmatig voor werkzaamheden in het buitenland? Voeg dan databundels toe aan uw mobiele abonnement en voorkom dat u veel betaalt aan roaming kosten. Deze bundels worden automatisch geactiveerd zodra u data verbruikt in een land waarmee we geen roamingafspraken hebben. Als u de bundel niet gebruikt, betaalt u ook niet voor de bundel. Let op: deze bundels moet u wel eerst toevoegen aan het abonnement
Data SIM: bestel een extra SIM-kaart voor in uw laptop of tablet en gebruik de data van het bijbehorende mobiele abonnement.

*Let op: Bovenstaande opties zijn niet beschikbaar voor alle varianten van Zakelijk Mobiel 2018. Het delen van MB's is alleen mogelijke tussen dezelfde databundels.

Gratis extra's

Business Voicemail: kunt u zelf even niet opnemen, omdat u bijvoorbeeld in bespreking bent? Dan wilt u natuurlijk nog steeds dat uw klant een professionele begroeting krijgt. Zakelijk Mobiel 2018 wordt standaard geleverd met Business Voicemail. Hierbij spreekt een professional een persoonlijke voicemailboodschap voor u in.
Visual Voicemail: al uw berichten overzichtelijk in beeld gebracht. Wijzig belangrijke instellingen gemakkelijk met een tik op het scherm. Lees meer in het topic KPN start met Visual Voicemail
Toestel Vervangservice: voor uw bedrijf is bereikbaarheid natuurlijk erg belangrijk. Daarom krijgt u bij Zakelijk Mobiel gratis Toestel Vervangservice. Ook als u het toestel niet bij ons hebt gekocht. Binnen 4 uur ontvangt u een vervangend toestel. De koerier neemt het defecte toestel mee voor onderzoek en reparatie. U kunt er altijd voor kiezen de reparatie niet te laten uitvoeren. Dan betaalt u alleen de onderzoekskosten (€ 30,- exclusief btw).
KPN WIFI onderweg: gebruik onderweg overal gratis internet, dankzij meer dan 1 miljoen Hotspots.

Vul aan met betaalde opties

U kunt uw abonnement verder uitbreiden met betaalde opties. Zo kunt u uw abonnement nog verder afstemmen op uw wensen. Denk hierbij aan de volgende opties:
• Zakelijk Mobiel Vast IP-adres (Geef uw mobiele apparaten een vast IP-adres en log via VPN in op uw bedrijfsnetwerk)
• Voordeellanden bundel (Internetverbruik buiten de EU)
• Overige landen bundel (Internetverbruik buiten de EU en de Voordeellanden bundel)
• Bellen naar EU
• Bellen buiten de EU

Altijd duidelijk waarvoor u betaalt

Bij een Zakelijk Mobiel 2018 abonnement zijn het mobiele (internet) abonnement en de kosten voor het toestel van elkaar gescheiden. Zo is het voor u altijd duidelijk welke kosten u betaalt en waarvoor. De basis is altijd een Sim-Only abonnement. Bestelt u een toestel bij uw abonnement? Dan betaalt u iedere maand een vast bedrag voor dat toestel. Zodra de looptijd van uw contract is afgelopen, hebt u het toestel afbetaald. U betaalt dus nooit teveel voor uw toestel. Natuurlijk kunt u het toestel ook in 1 keer betalen.

Zakelijk Mobiel Internet 2018

Hebt u een abonnement waarbij u geen Data SIM kunt nemen? Of wilt u een aparte databundel voor uw laptop of tablet? Dan kunt u naast uw mobiele abonnement ook een mobiel internet abonnement afsluiten.

Bij KPN zijn we voortdurend bezig om nieuwe abonnementen te ontwikkelen die aansluiten bij uw behoeften. Met de introductie van de nieuwe abonnementen KPN Zakelijk Mobiel 2018 en Zakelijk Mobiel internet 2018 zijn we samen met u klaar voor de toekomst.

Interessant voor u:


0 reacties

Geen reactie

Reageer