Beantwoord

Vast IP adres behouden verhuizen glasvezel verbinding naar datacenter

  • 12 February 2024
  • 4 reacties
  • 62 keer bekeken

Ik heb begrepen dat een glasvezelverbinding niet te verhuizen is maar is het wel mogelijk om het IP adres wat we nu hebben te behouden?

Wij denken er over na om onze servers die nu nog bij ons in de serverruimte staan te verhuizen naar een datacenter deze is carrier neutraal en heeft al KPN verbindingen.

icon

Beste antwoord door Matthew 15 February 2024, 09:05

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 4
Badge +2

Goedemorgen @Michel Karten,

welkom op het Zakelijk KPN Forum!

Ik kijk graag met je mee. Het kan zijn dat de opties per abonnementstype verschillen. Kan je voor mij in je forumprofiel het klantnummer van het huidige abonnement invullen, en mij hier een seintje geven wanneer je dit gedaan hebt? Dan zoek ik direct het abonnement erbij om de mogelijkheden na te gaan.

Goedemiddag @Matthew ,

 

Ik heb mijn klantnummer ingevuld.

Betreft een zakelijk glas stedelijk aansluiting.

Reputatie 4
Badge +2

Goedemorgen Michel, 

Gisteren was ik niet aanwezig vandaar dat ik nu pas weer kan reageren. Bedankt voor het invullen van het klantnummer. Ik heb het abonnement gevonden alleen ik zie dat dit een grootzakelijk abonnement betreft. Hiervoor kan je het beste contact voor opnemen met de servicedesk via 0800-1576. Dan kunnen de collega's die de abonnementen beheren je verder informeren.

Bedankt voor je reactie, het is nog niet helemaal bekend wat de mogelijheden zijn. De adviseur is hier nu mee aan de slag gegaan. Hoop dat het lukt om het IP adres te behouden.

 

Reageer