Sticky

KleinZakelijk Mobiel

  • 24 april 2018
  • 0 reacties
  • 1882 keer bekeken

Reputatie 4
Badge +2
Wij hebben onlangs de nieuwe propositie KleinZakelijk Mobiel geïntroduceerd. Een mobiel abonnement speciaal voor de kleine ondernemer. KleinZakelijk Mobiel is eenvoudig te combineren met andere KleinZakelijke of Consumenten producten. Hierdoor kunt u nu ook profiteren van mooie Compleet voordelen.

Toestel Vervangservice

Voor u als ondernemer is bereikbaarheid natuurlijk van essentieel belang. Daarom wordt KleinZakelijk Mobiel standaard geleverd met Toestel Vervangservice. Dus in geval van schade, defect, verlies of diefstal bent u zo weer bereikbaar. Ook als u het toestel niet bij ons hebt aangeschaft. Binnen 4uur gratis ontvangt u een vervangend toestel. Het defecte toestel wordt door de koerier meegenomen voor onderzoek en reparatie en . U kunt er altijd voor kiezen de reparatie niet te laten uitvoeren. Dan betaalt u alleen de onderzoekskosten (€30,- exclusief btw.)

Combineer en krijg meer

Ook als kleine ondernemer kunt u nu genieten van de voordelen van KPN Compleet. Hoe completer, hoe beter! Combineer 2 of meer KleinZakelijke of Consumenten producten en ontvang mooie voordelen. Denk hierbij aan:
• Extra korting op het maandbedrag
• Zenderpakketten
• Dubbele data (alleen in combinatie met een Internet en TV pakket)
Er zijn meerdere combinaties mogelijk. De voordelen worden bepaald door de producten die u combineert.

Business VoiceMail

Kunt u zelf even niet opnemen, omdat u bijvoorbeeld in een bespreking bent, dan wilt u natuurlijk nog steeds dat uw klant een professionele begroeting krijgt. KleinZakelijk Mobiel wordt standaard geleverd met Business Voicemail. Hierbij spreekt KPN een persoonlijke en professionele voicemailboodschap voor u in.

Nieuw toestel of SIM-Only?

U kunt kiezen voor KleinZakelijk Mobiel met een nieuwe toestel of voor een SIM-Only abonnement. Zo is er altijd een variant die bij u past, ook als u al over een goed toestel beschikt. Wilt u zorgeloos kunnen appen, bellen, en mailen? Kies dan voor één van de geselecteerde Zorgeloos abonnementen.

Bent u iemand die niet altijd aan het bellen of appen is? Zet u de telefoon ook wel eens uit? Dan is een Basis&Budget abonnement iets voor u. Gemakkelijk en Voordelig. Bovendien altijd aan te vullen met éénmalige databundels, als dat nodig is.
Hebt een consumenten abonnement en wilt u dit laten omzetten naar een Klein Zakelijk Mobiel? Ga dan voor een contractovername naar 1 van onze winkels.

Vakidioten

Vakidioten verdienen KPN KleinZakelijk. Professioneel en zorgeloos. Zodat u kunt doen waar u goed in bent. Ondernemen. Of u nu een nieuw toestel nodig hebt of alleen een SIM-only. Veel belt of de telefoon ook wel eens links laat liggen. Er is altijd een KleinZakelijk Mobiel variant die bij u past.

Interessant voor u:


0 reacties

Geen reactie

Reageer